19. 5. 2024   |   svátek má Ivo
 

Kapr pečený v alobalu

Název Množství a jednotka
kapr 1 ks
citrónová šťáva
máslo
sůl

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 01 h. 15 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Kapra naporcujeme, osolíme a necháme asi hodinu odležet. Pak ho pokapeme citrónovou šťávou a na každou porci dáme plátek másla. Zabalíme do alobalu, položíme na plech a dáme do vyhřáté trouby. Pečeme asi 30 minut.


 


RECEPTY

Kvasnicové (drožďové) cukroví

Postup: Na vál vsypeme mouku, uděláme v ní důlek, vlijeme vlažné mléko a rozdrobíme... zobrazit recept

RECEPTY

Chlebová polévka (Žebrácká)

Postup: Starší chléb pokrájíme nebo rozlámeme na menší kousky a dáme vařit se solí a... zobrazit recept

RECEPTY

Amaretti sardi - sardské mandlové pečivo

Postup: Oloupané mandle, polovinu cukru a kůru z půlky očištěného menšího citrónu... zobrazit recept

RECEPTY

Žampionový krém

Postup: Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky (klidně na větší kousky, polévka se... zobrazit recept

RECEPTY

Fazolový salát

Postup: Plechovku červených fazolí scedíme a smícháme s kukuřicí, nahrubo nastrouhaným... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Jak funguje naše tělo

Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek

RESTAURACE

Il Mercato

Italská restaurace Il Mercato reprezentuje pravou italskou kuchyni s důrazem na...